Najnovšie recenzie zo sekcie Základné dosky
Spĺňa účel na ktorý je určená.
- výborná základná doska
- PCIE 4.0 pre grafiku
- PCIE 4.0 pre M.2 disk
- vysokokvalitný zvuk
- sieťová karta 2.5 GHz
- interný konektor USB-C na doske
- doska vhodná na taktovanie
- 12+2 fázové napájanie
- podpora mnohých AMD procesorov so socketom AM4
- kvalitné prevedenie, dobré chladiče
- Q-Flash Plus update BIOSu bez nutnosti mať nainštalovaný procesor, RAM alebo grafickú kartu.
- Za tú cenu, kvalitu a prevedenie, žiadne nedostatky nenachádzam.
Túto základnú dosku vrelo odporúčam, má skvelú konektivitu, prevedenie, dobre dimenzovaná na vysoké prúdy, mnoho možností v BIOSe, spokojnosť zaručená.
Gigabyte možno nemá tak prehľadný BIOS, ale čo sa kvality dosky týka, chladičov a pod., nešetrí na zákazníkoch na rozdiel od konkurencie - ASUSu. Ďalšou výhodou je zabudovaný I/O Shield na doske. (zadný, výstupný pliešok).
Celkové hodnotenie - vynikajúca doska za veľmi priaznivú cenu. Od nej je málinko lepšia už len B550 Aorus Pro verzia, ale tá je drahšia a často nedostatková. Gigabyt AORUS je veľmi kvalitný nadštandard. Palec hore!
- výbava
- kvalitné prevedenie
- WiFi
- veľmi vysoké pasívne chladenie
s doskou som spokojný , jediné čo mi vadilo sú veľmi vysoké pasívne chladiče, takže som mal veľký problém osadiť chladič CPU a keďže je priamo pod chladičom aj primárny M.2 slot tak bol problém aj s tým ... k tejto doske odporúčam chladič, ktorý sa neupína kompletne zhora, ale skrutkuje sa zo zadnej strany dosky
Gigabyte, B550M-DS3H,osvedčená firma, MB kvalita, spoľahlivosť, funguje ako má
- Špičková doska, jedna z TOP pre B550. Exkluzívne ROG príslušenstvo. Výborný zvuk.
- Zatiaľ som žiadnu neobjavil.
splna nase poziadavky vrelo odporucam.
Dosku s čipsetom X570 som hľadal hlavne kvôli dostatku poskytovanej konektivity (tá by sa samozrejme dala dosiahnuť aj zakúpením expanzných PCIE kariet, ale cenovo by som sa aj u lacnejších čipsetov dostal na hladinu budget X570 dosiek). Nemám jej čo vytknúť, je solídna, s dobrých chladením, a bez otravného vetráčika na čipsete. OC charakteristiky komentovať nemôžem, nekupoval som ju kvôli tomu a neskúšal som ich.
- OK
- Nemá SATA RAID
Nema SATA RAID :-( . Po upgrade BIOSU na verziu F11b sa doska zacala správať normálne. Výkonu má viac než potrebujem. Práca v CAD (kreslenie schém a návrh plošných spojov, browsovanie na internete, Office...virtualizácia VMware Player)
- Kvalita za dobrú cenu
Pomer cena/vykon.
- X470
- Funguje bez problemov, OEM balnie ale dobre zabalene
Super cena a rýchle doručenie
- Luxusná doska
- boot bol bez problémov
- Rog
- Bohatá portová výbava
- Dobre zpracovaná
- Mnohé....
Je to lacná základná doska na jednoduchý základný PC
- Lacná
- Veľmi dobre spolupracuje so všetkými komponentmi
- Bios
- Troska sme pátrali ako správne nastaviť ramky do dualu.
- Top produkt od raspberry pi
- veľmi kvalitné prevedenie
- obsahuje výkonný čipset "Z"
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »