Najnovšie recenzie zo sekcie Základné dosky
- Je to raspberry pi
- Je ich nedostatok tak ceny išli hore.
Používam k 3d tlačiarní na klipper.
- slusny pocet SATA portov
- Podpora M.2
- Wifina( do toho sa rata aj bluetooth)
- jemne vyssia cena na to ze pride ZEN 4
- nutny upgrade biosu pre 5700g
Spokojny
da sa kupit len jeden kus
- Inštalácia nového systému je trochu komplikovaná s drivermi na jednotlivé komponenty na doske. Problém je, ak sa nepoužije aktuálna verzia Windows 10. Staré verzie už nie sú podporované.
Pri zlej voľbe systému sa nedá nainštalovať driver LAN a WIFI. Tak sa nedá ani pripojiť na Internet za účelom aktualizácie a aktivácie Windows a driverov. Našťastie fungovali USB porty a pomocou plugin WiFi USB adaptéra sa podarilo pripojiť na Internet a aktualizovať Windows na 20H2 a ten už rozpoznal všetok hardware a doinštaloval drivery.
- Za tu cenu vyborna doska
- Netreba to prehnať z veľkosťou chladica lebo sa potom nezmesti ramka do prveho slotu. Fera 5 staci uplne.
- Prehľadnosť BIOSu
- Staršia verzia BIOSu - Potrebné aktualizovať
- Nefungujúci QFlash
Napriek manuálu a popisu na oficiálnej stránke sa mi nepodarilo flashnúť najnovší BIOS Firmware bez toho, aby bol procesor zapojený - bolo potrebné zapojiť staršie CPU a flashnúť firmware cez bios napriek tomu že matičná doska obsahuje tlačidlo na QFlash - Flash without CPU installed.
- veľký rozsah supportu na cpu
- Dokonalá doska
Toto je jednoducho asi momentálne najideálnejšie doska v tomto období v pomere Cena vs. Kvalita je to z590 ka vo verzii Gaming X má na sebe všetky moderné prvky ktoré má doska v tomto storočí obsahovať ako je USB Type-C, PCIe 4.0, 2.5GbE LAN, USB 3.2 Gen2 čo je úplne mega, dokonale audio a veľa iných vychytávok a jej rýchlosť a kvalitné vyhotovenie je jednoducho naozaj skvele.
POZOR pri výbere chladiča na procesor, širšia montáž boxu chladiča tam nevojde, vyberajte chladič čo má užšie uchytenie.
- Vysoka Cena
- Za málo peňazí veľa funkcionality
- Nič
Hľadal som základnú dosku so zabudovaným thunderbolt portom a 10GB ethernetom. Takéto dosky väčšinou bývajú pri high-end herných modeloch, ktorých cena je štvorciferná. Pri tejto doske dostanem všetko čo potrebujem na prácu za menej než polovicu ceny a ako bonus žiadne infantilné RGB svetielka a Gaming nápisy všade okolo.
- VRM
- 2x NVMe heatsink
- SATA port navyše
Dobrá kompatibilita dosky s temer všetkými dostupnými procesormi s AM4. dobré usporiadanie interných systémových konktorov na doske.
Výborná, lacná doska
- realtek zvukova karta
- realtek sietova karta
doska mala 2 roky stary nestabilny BIOS. musel som najskor spravit upgrade na najnovsi, lebo mi nesiel ani Windows nainstalovat. Ale teraz vsetk ok.
- Ma dve m2 sloty
- OPbjednávka cez eshop z domova.
- Som spokojný.
Tento produkt odporučujem každému,dodaný je vcelku rýchlo do 4-5 dní kurierom.Zo službami som spokojný aj preto že tovar je za jednu z najlepších cien na trhu.Po nainštalovani všetko ide ako má a je veľká spokojnosť.
- Ako domáci router openwrt
- Mediálny prehrávač KODI
- Na hranie retro hier
- Nepodporuje HW akceleráciu youtube kodeku vp9
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »