Najnovšie recenzie zo sekcie Základné dosky
- Jednoduchá inštalácia ssd bez použitia srubovaka
- Vzhľad
- Chladenie VRM
- Chýba USB-C
- Žiadny heatsink pre ssd
- Ryzen 7 5700X fungoval okamzite bez nutnosti update biosu
Tovar nebol nový, ale už používaný! Nebolo mi povedané! Taktiež bohužiaľ doska nefunguje stabilne. Nie som spokojný s nákupom, rovnako ako s obchodom, že som neskontroloval výkon produktu!
- Ryzen 5000 ready.
- zadný shield treba čiastočne pri nasádzaní deformovať, lebo tam akosi napasuje...
- Výborná matičná doska. Kvalitné prevedenie a jednoduchá montáž.
- MB má dobre a prehľadné spracovanie nastavenia v BIOSE .
- V kombinácii s AMD Ryzen 7 5800X3D a G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo je super,nezabudnite si najprv preflashovať bios.
- moznost osadit dve silne graficke karty do prveho a posledneho slotu , preto som si ju vybral ....
- podla mna dobra zvukovka ale nie som audiofil
- pozor na osadenie ramiek pri prvom spusteni , najprv treba dat iba jeden modul a nabootovat az nasledne osadit dalsi ! u mna 2 x 32 gb kingstone
- pre istotu som vypol EXPO nastavenie ramiek pokial asus nevyriesi odpalovanie cpu
- este som znizil natvrdo v biose CPU voltage z 1,4 V na 1,25 V / AMD 7600X /
- lepší ako B450M
- fungoval na prvé zapnutie s Ryzen 5 5500
- AURA Led podsvietenie
- 4 sloty DIMM
- chýba USB-C konektor
- Ma vsetko co treba aj ked je to matx
- Konecne kvalitne audio
- Chladenie
- 4 Sloty na RAM
- Diódy na zistenie chyby.
- Nemohol som pripojit internet cez LAN bez dodatočného sťahovania ovládačov.
- Mam starsiu Crosshair VI Hero, celkom kvalitna doska, avsak Asus mal uz aj pri tejto dost vysoke default napatia
- POZOR - odpaluje niektore CPU Ryzen, hlavne 7000X3D ak sa zapne EXPO profil pre takt pamati (vid link) !! Aj pri novsom BIOSe su napatia dost vysoke
Vid clanok
diit.cz/clanek/krom-odpaleni-ryzenu-pohnojil-asus-i-reseni-problemu-komunikaci-se-zakazniky
Pokial sa rozhodnete pre tuto MB tak treba nahrat aktualny BIOS cez USB a potom dbat na spravne nastavenie napati. Odporucam ale siahnut radsej po inej znacke.
Za malo penazi vela muziky.
- dobra kvalita a cena
deska je v pohodě , jednoduchost ovládaní v biose její jediná nevýhoda je že má dost blízko PCIx1 ku grafike 3000 rada RTX ten port proste zobere a potom není kam dat zvukovu kartu.
- pre mna ma dostatocny vykon
- dobre vybavena doska, TPM
- nepaci sa mi BIOS, Gigabyte ho ma lepsie spraveny
- konektory
- DDR4
- PCI-E GEN 5.0
- Funguje perfektne z procesorom i5 10400f
- Lahké zapájanie a dobrá cena
super vecička ak človek vie čo chce
- PCB je trochu ohybnejšie, ako som čakal
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »