Najnovšie recenzie zo sekcie Základné dosky
- a
- Funguje spolahlivo ako ma.
- Nenarazil som na nic o com by som pri objednavani nevedel
- Gigantiky chladič vrm
- Wifi 6 integrovana
- 3x m2 slots
- USB typ c
Info k AMD expo ....pokiaľ budete kupovať tuto MB tak si skontrolujte podporovane ramky u výrobcu... inak dopadnete ako ja a pri štarte PC budete čakať 10-15s na kontrolu časovaniaRAMky
- Je to mini verzia čiže sa zmesi aj do malej bednicky
- Dobrý pomer cena vykon
- Rám sloty sú moc blízko CPU čiže do slotu1 nemôžete dat ramku aby sa to neškrtalo s chladičom
- Je tam slot iba na 1 grafiku
- Iba jeden m.2 slot
V skratke keď stávate busget pc s amd procakom je to taka zlata stredná cesta.. Pokiaľ vám netreba nejaký extra overkill určite nebudete sklamaní.
- Lacná doska
- Podporuje 10. - 11. Gen Intel Core/Pentium/Celeron CPU
- Super rýchle
- Vyššia cena
- miesto pre m.2
- 2x sata 6gb/s káble
- Maly, rychly
Nejde spustiť chromium
- V balení nenájdete skrutky na upevnenie dosky. Našťastie som menil starú Asus dosku P5Q-E, tak som všetko potrebné po nej využil. Bez návodu zo starej dosky, by som tiež mal problémy s inštaláciou.
Produkt budeme riešiť až od 1.9.
- Špičková základná doska
- Najlepšia cena na trhu
nie sú
- Upgrade biosu bez CPU
- good price
- The motherboard was purchased as slightly used
- Not to mention that the WiFi antennas are missing.
- Pri zapájanií Power Conektorov do konektorov A a B je možné použiť iba 8 pinový konektor zdroja, ktorý som mal iba jeden, druhý bol 6+2 a po niekoľkých hodinách prečo systém nenabehol sa odobral a už všetko funguje ako má.
- Ďalšia nevýhoda je umiestnenie konektorov - mám skriňu Aerocool Xpredator a tak po osadení MB s chladičom NH-D15 nebolo dostatok miesta na zapojenie preto sa musela vymontovať a tak zapojiť konektory .
Po odstránení uvedeného systém funguje, som spokojný, je to oveľa rýchlejšie ako som mal predtým.
- cena/výkon
- Pekné moderné spracovanie
- Rýchle zbernice
- Vhodné aj na náročnejšie hry
- Všetko v balení (skrutky, káble, návod, CD)
- Jednoduchá montáž
- Možnosť napojenia až 4 chladiacich ventilátorov zo 4 vodičmi, tie je možné sledovať priamo v BIOSe
- Nadštandardné možnosti BIOSu a jednoduché nastavenie
Veľmi podarená doska, ktorá ponúka naozaj všetko. Zvláda aj klasickú prácu, ale aj náročnejšie hry alebo editáciu videa. Pomer cena a kvalita je naozaj super. Odporúčam.
- dizajn
- funkcnost
- stabilita
- Dobre chladenie
- na doske iba 1 konektor pre usb 3
- spickovy produkt
- ziadna
- Oficiálny distribútor, použité na NAS server v domácnosti.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »